Thailandsk kyllingeburger

40 min. total

Ingredienser

  • 1 pound hakket kylling
  • 3 spsk skalotteløg, finthakket
  • 1,5 tsk ingefær, revet
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk basilikum, hakket
  • 1 tsk forårsløg, hakket
  • 1 spsk fiskesauce
  • 2 tsk brun farin
  • 2 spsk limesaft
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,25 tsk salt og peber
  • 1 stk agurk, bånd
  • 1 stk rødløg i skiver
  • 4 stk burgerbolle, fuldkorn
  • 0,25 cup koriander
  • 2 spsk sød chilisauce

Instruktioner

  1. Forvarm grill til mellem-høj varme.
  2. Tag en skål og bland kylling, skalotteløg, ingefær, hvidløg, basilikum, forårsløg, fiskesauce og halvdelen af ferinen.
  3. Form massen til hakkebøffer og stil dem i køleskabet. Tag en skål og pisk limesaft, olivenolie, salt, peber og den resterende sukker sammen. Vend agurk og løg i dressingen.
  4. Grill bøfferne indtil de er gyldne. Imens varm da burgerbollerne. Læg bøffen på underbollen, løg og agurk ovenpå, toppet af med koriander og sidst overbollen. Server med chilisauce ved siden af. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 487 kcal.

Protein: 27%

Kulhydrat: 46%

Fedt: 26%