Thailandsk kyllingeburger

40 min. total

Ingredienser

  • 450 gram hakket kylling
  • 3 spsk skalotteløg, finthakket
  • 1,5 tsk ingefær, revet
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk basilikum, hakket
  • 1 tsk forårsløg, hakket
  • 1 spsk fiskesauce
  • 2 tsk brun farin
  • 2 spsk limesaft
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,25 tsk salt og peber
  • 1 stk agurk, bånd
  • 1 stk rødløg i skiver
  • 4 stk burgerbolle, fuldkorn
  • 0,6 dl koriander
  • 2 spsk sød chilisauce

Instruktioner

  1. Forvarm grill til mellem-høj varme.
  2. Tag en skål og bland kylling, skalotteløg, ingefær, hvidløg, basilikum, forårsløg, fiskesauce og halvdelen af ferinen.
  3. Form massen til hakkebøffer og stil dem i køleskabet. Tag en skål og pisk limesaft, olivenolie, salt, peber og den resterende sukker sammen. Vend agurk og løg i dressingen.
  4. Grill bøfferne indtil de er gyldne. Imens varm da burgerbollerne. Læg bøffen på underbollen, løg og agurk ovenpå, toppet af med koriander og sidst overbollen. Server med chilisauce ved siden af. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 487 kcal.

Protein: 27%

Kulhydrat: 46%

Fedt: 26%