Tigerreje-avocadosalat

20 min. total

Ingredienser

  • 1 stk æg
  • 1,5 cup blandet salat
  • 1 cup tigerrejer, blancheret
  • 0,5 stk avocado i tern
  • 0,5 cup cherrytomat, halveret
  • 1 spsk olivenolie
  • 3 spsk limesaft

Instruktioner

  1. Læg æg i en gryde. Dæk med koldt vand. Bring vandet i kog ved mellem-høj varme, læg låg på og fjern gryden fra varmen. Lad den stå indtil vandet er kølet af.
  2. Hæld vandet fra, hæld koldt vand på, pil ægget og skær det i kvarte.
  3. Opvarm olien i en pande ved mellem-høj varme. Tilføj olivenolie og sauter rejerne til de er færdige. Tag en skål og tilføj salat, rejer, avocado, tomat og æg.
  4. Krydr med salt og peber. Dryp limesaft over og vend salaten. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 543 kcal.

Protein: 37%

Kulhydrat: 13%

Fedt: 50%