Tigerreje Fettuccine Alfredo

25 min. total

Ingredienser

  • 1 pound fettuccine, fuldkorn
  • 4 spsk smør
  • 1,5 pound tigerrejer, blancheret
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 cup fløde, lav fedt
  • 8 spsk parmesan, revet
  • 0,12 tsk muskatnød, stødt
  • 1 tsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Kog pastaen efter emballagens anvisninger. Hæld vandet fra. Smelt 1/2 af smørret i en kasserolle over mellem-høj varme.
  2. Tilføj hvidløg og steg i 1 minut under omrøring. Tilføj fløde og parmesanost.
  3. Bring det op at simre under ompiskning. Lad det simre i 8 minutter. Krydr med salt, peber og muskatnød; pisk det ind i saucen. Mens saucen simre, start da på rejerne.
  4. Smelt det resterende smør i en pande ved mellem-høj varme. Tilføj tigerrejerne og steg dem i 2-4 minutter per side.
  5. Tilføj rejerne til pastaen og hæld saucen over det hele. Vend for at dække pastaen. Server drysset med parmesan og frisk persille. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 855 kcal.

Protein: 32%

Kulhydrat: 39%

Fedt: 30%