Tigerreje Poke Bowl

30 min. total

Ingredienser

  • Dressing og Bowl
    3 spsk citronsaft
  • 1 spsk soyasauce
  • 2 tsk sesamolie
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk ingefær, revet
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 0,5 tsk rød chili, hakket
  • 20 stk tigerrejer, pillede, stegt/kogt
  • 2 cup brune ris, kogt
  • 1 stk agurk, bånd
  • 2 stk avocado i skiver
  • 2 stk radise i skiver
  • 1,5 stk rødløg i skiver
  • 2 cup edamame bønner, blancheret
  • 1 tsk sesamfrø

Instruktioner

  1. Dressing og Bowl
    Tag en skål og bland citronsaft, sojasauce, sesamolie, honning, ingefær, hvidløg, salt og peber. Tilføj tigerrejer og vend. Lad det marinere.
  2. Læg risene i den dyb tallerken. Arranger tigerrejer, agurk, avocado, radisser, edamamebønner og rødløg. Drys med sesamfrø.
  3. Server med citronbåde. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 693 kcal.

Protein: 19%

Kulhydrat: 57%

Fedt: 24%