Tigerreje-spinatsalat

15 min. total

Ingredienser

  • 4 stk æg
  • 1,5 spsk olivenolie
  • 2 tsk citronsaft
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk chiliflager
  • 2 cup tigerrejer, blancheret
  • 0,5 stk rødløg i skiver
  • 1 stk avocado i skiver
  • 3 cup spinat

Instruktioner

  1. Læg æggene i kogende vand i 6 minutter. Hæld vandet fra, hæld koldt vand på. Pil dem og skær dem i halve.
  2. Tag en skål og pisk olivenolie, citronsaft, honning, chiliflager, salt og peber sammen. Vend rejer, rødløg og avocado i dressingen.
  3. Anret de marinerede ingredienser på en bund a spinat. Dryp den resterende dressing over og afslut med æg på toppen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 594 kcal.

Protein: 39%

Kulhydrat: 13%

Fedt: 48%