Tigerrejer med agurk

25 min. total

Ingredienser

  • 3 cup tigerrejer, blancheret
  • 1 tsk spidskommen, stødt
  • 0,5 tsk chiliflager
  • 2 spsk olivenolie
  • 3 spsk rødvinseddike
  • 2 stk agurk i skiver
  • 0,5 stk rødløg i skiver
  • 0,25 cup koriander, hakket
  • 1 tsk citronsaft

Instruktioner

  1. Krydr tigerrejerne med salt, spidskommen og chiliflager
  2. Opvarm olien i en pande ved mellem-høj varme. Sauter tigerrejerne til de er færdige.
  3. Pisk citronsaft, salt og peber sammen i en skål.
  4. Vend agurk, rødløg og koriander i dressingen. Anret tigerrejer ovenpå. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 232 kcal.

Protein: 55%

Kulhydrat: 11%

Fedt: 34%