Tigerrejesalat

20 min. total

Ingredienser

  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk limesaft
  • 0,5 tsk dijonsennep
  • 1 tsk spidskommen, stødt
  • 0,5 tsk salt og peber
  • 4 cup hovedsalat, snittet
  • 0,5 pound tigerrejer, pillede, optøede
  • 1 stk agurk i tern
  • 1 stk avocado i tern
  • 1 cup cherrytomat i kvarte

Instruktioner

  1. Tag en stegepande og opvarm olie ved mellem-høj varme. Tilføj tigerrejer og steg i 4-5 minutter.
  2. Tag en skål og pisk olivenolie, limesaft, dijonsennep, stødt spidskommen, salt og peber sammen, og lad det trække.
  3. Læg salatbladene i en skål. Tilføj rejer, agurk, avocado og tomater. Vend med dressingen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 247 kcal.

Protein: 26%

Kulhydrat: 14%

Fedt: 60%