Tigerrejetaco

30 min. total

Ingredienser

  • 0,25 cup rødløg i tern
  • 1 tsk tabasco
  • 3 spsk koriander, hakket
  • 2 spsk limesaft
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 tsk chili, stødt
  • 0,25 tsk spidskommen, stødt
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk limesaft
  • 24 stk tigerrejer, blancheret
  • 8 stk tortilla, fuldkorn, varmede
  • 1 cup spidskål, revet
  • 2 stk avocado i skiver
  • 2 spsk koriander, hakket
  • 8 stykke citron i skiver

Instruktioner

  1. Bland alle ingredienserne til salsaen i en skål. Tilføj salt og peber. Stil den i køleskabet indtil den er kold nok til at servere.
  2. Forvarm en grill til mellem-høj varme. Rør olie, chili, spidskommen, hvidløg, limesaft, salt og peber sammen i en skål.
  3. Vend rejerne i dressingen. Sæt rejerne på grillspyd. Grill i 2-3 minutter på hver side.
  4. Forbered tacoer: Læg kål, rejer, avocado i og afslut med salsa. Pynt med koriander og citron. Server med lime. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 616 kcal.

Protein: 17%

Kulhydrat: 48%

Fedt: 35%