Tigerrejetaco

30 min. total

Ingredienser

  • 0,6 dl rødløg i tern
  • 1 tsk tabasco
  • 3 spsk koriander, hakket
  • 2 spsk limesaft
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 tsk chili, stødt
  • 0,25 tsk spidskommen, stødt
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk limesaft
  • 24 stk tigerrejer, blancheret
  • 8 stk tortilla, fuldkorn, varmede
  • 2,4 dl spidskål, revet
  • 2 stk avocado i skiver
  • 2 spsk koriander, hakket
  • 8 stykke citron i skiver

Instruktioner

  1. Bland alle ingredienserne til salsaen i en skål. Tilføj salt og peber. Stil den i køleskabet indtil den er kold nok til at servere.
  2. Forvarm en grill til mellem-høj varme. Rør olie, chili, spidskommen, hvidløg, limesaft, salt og peber sammen i en skål.
  3. Vend rejerne i dressingen. Sæt rejerne på grillspyd. Grill i 2-3 minutter på hver side.
  4. Forbered tacoer: Læg kål, rejer, avocado i og afslut med salsa. Pynt med koriander og citron. Server med lime. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 616 kcal.

Protein: 17%

Kulhydrat: 48%

Fedt: 35%