Tofu og brune ris salat

50 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk sesamolie
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 4 spsk soyasauce
  • 400 gram tofu i tern
  • 1 spsk olivenolie
  • 2,4 dl brune ris, kogt
  • 2,4 dl sukkerærter
  • 1 stk agurk i skiver
  • 0,5 stk rødløg i skiver
  • 1 stk mango i tern
  • 2 spsk peanuts, hakket

Instruktioner

  1. I en skål, pisk sesamolie og hvidløg sammen. Stil til siden. Kog risene efter emballagens anvisninger.
  2. Forvarm ovnen til 200 °C og læg bagepapir i en bredepande. Placer tofu i en skål, dryp med olivenolie og 1/4 af soja saucen, vend for at blande.
  3. Fordel tofuen til bagepapiret i et jævnt lag.
  4. Bag tofuen i 30 minutter, under jævnlig vending. I en stor skål, bland ris, ærter, agurk, rødløg og mango.
  5. Vend med den ønskede mængde dressing. Læg salaten på en tallerken og tofuen ovenpå. Pynt med jordnødder. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 421 kcal.

Protein: 16%

Kulhydrat: 50%

Fedt: 34%