Tofu og brune ris salat

50 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk sesamolie
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 4 spsk soyasauce
  • 14 ounce tofu i tern
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 cup brune ris, kogt
  • 1 cup sukkerærter
  • 1 stk agurk i skiver
  • 0,5 stk rødløg i skiver
  • 1 stk mango i tern
  • 2 spsk peanuts, hakket

Instruktioner

  1. I en skål, pisk sesamolie og hvidløg sammen. Stil til siden. Kog risene efter emballagens anvisninger.
  2. Forvarm ovnen til 200 °C og læg bagepapir i en bredepande. Placer tofu i en skål, dryp med olivenolie og 1/4 af soja saucen, vend for at blande.
  3. Fordel tofuen til bagepapiret i et jævnt lag.
  4. Bag tofuen i 30 minutter, under jævnlig vending. I en stor skål, bland ris, ærter, agurk, rødløg og mango.
  5. Vend med den ønskede mængde dressing. Læg salaten på en tallerken og tofuen ovenpå. Pynt med jordnødder. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 421 kcal.

Protein: 16%

Kulhydrat: 50%

Fedt: 34%