Tofu Salat Wraps med Jordnøddesauce

25 min. total

Ingredienser

  • 1 tsk olivenolie
  • 200 gram tofu
  • 1 tsk sesamolie
  • 0,5 stk løg i skiver
  • 0,25 cup vand
  • 0,25 cup peanutbutter
  • 2 spsk soyasauce
  • 2 spsk limesaft
  • 1 tsk ingefærpasta
  • 1 tsk hvidløg, finthakket
  • 0,5 cup radise i skiver
  • 6 stk hovedsalat

Instruktioner

  1. Dæk tofu blokke med køkkenrulle og rent viskestykke, læg et skærebræt øverst, tyng det med tunge dåser eller lignende. Tryk ned på tofuen for at sikre at den er godt presset. Skær hver blok i 3-4 strimler på hver led, så der dannes tykke skiver omkring halvanden gange en halv centimeter.
  2. Opvarm oliven- og sesamolien i en stor non-stick stegpande ved medium-høj varme. Tilføj tofuen og steg i 5 minutter indtil de er lysebrune.
  3. Tilføj løg og kog i 2-3 minutter. Smag til med salt og peber. Fjern fra varmen.
  4. I en lille kasserolle, pisk vand, peanutbutter, soja sauce, limesaft, ingefærpasta og hvidløg sammen ved lav varme indtil ensartet. Stil det til siden.
  5. Brug en ske til at lægge tofumixen i salatbladene. Pynt toppen med radisseskiver og koriander. Server med jordnøddesauce.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 388 kcal.

Protein: 22%

Kulhydrat: 17%

Fedt: 61%