Tofulasagne

70 min. total

Ingredienser

  • 16 ounce lasagneplader, fuldkorn
  • 12 ounce tofu
  • 16 ounce mozzarella, revet
  • 16 ounce ricotta ost
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 32 ounce tomatsauce
  • 2 spsk basilikum, hakket

Instruktioner

  1. Tilbered lasagnepladerne efter emballagens anvisninger. Forvarm ovnen til 175 °C.
  2. Smuldre tofuen ned i en skål. Tilføj 3/4 af mozzarellaen, ricotta og hvidløg pulver og rør det sammen.
  3. Tag et ovnfast fad og øs et lag af tomatsovs op i bunden. Læg lasagnepladerne ovenpå. Øs et lag af tofufyldet ovenpå.
  4. Læg derefter tomatsauce og så lasagneplader. Bliv ved med at lægge nye lag indtil ingredienserne er brugt op. Strø den resterende mozzarella og basilikum på toppen.
  5. Bag i 45-60 minutter indtil den er varm og boblende. Lad den hvile i 10 minutter før servering. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 871 kcal.

Protein: 21%

Kulhydrat: 56%

Fedt: 23%