Tomat og Brun Ris Suppe

45 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 stk løg, hakket
  • 1 stk gulerod, hakket
  • 1 stk bladselleri, hakket
  • 2,6 cup tomater, hakket
  • 0,75 spsk sukker
  • 0,06 tsk cayennepeber
  • 1,5 cup grøntsagsbouillon
  • 0,25 cup brune ris
  • 3 spsk citronsaft
  • 0,5 spsk dild

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en kasserolle over mellem varme. Tilføj løg, gulerod, blegselleri, salt og peber. Sautér indtil mørt.
  2. Hæld grøntsagerne i en blender sammen med tilføj tomat, sukker, og cayennepeber. Blend indtil ensartet.
  3. Hæld det tilbage i gryden og tilføj ris og grøntsagsbouillon. Bring det i kog, skru derefter ned og læg låg på. Lad det simre for 30-35 minutter.
  4. Tilføj citronsaft og rør det sammen. Server med frisk dild.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 142 kcal.

Protein: 10%

Kulhydrat: 58%

Fedt: 32%