Tomat og mozzarella bruchetta

25 min. total

Ingredienser

  • 4 tsk olivenolie
  • 8 stykke baguette, fuldkorn, ristet
  • 16 ounce cherrytomat, halveret
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk balsamico eddike
  • 6 ounce mozzarella i skiver
  • 0,25 cup basilikum

Instruktioner

  1. Forvarm ovn til 175 °C. Pensel brød med 1/2 olien og læg dem på en bageplade.
  2. Bag dem i 10 minutter og tag dem ud af ovnen. Vend tomat, hvidløg, den resterende olie og eddike i en skål.
  3. Læg mozzarella på brødet og tomatblandingen ovenpå. Stil brødet tilbage i ovnen og bag i 6-8 minutter.
  4. Tag bruchettaerne ud. Krydr med salt og peber. Pynt med basilikum. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 312 kcal.

Protein: 18%

Kulhydrat: 37%

Fedt: 45%