Torsk i papillote

35 min. total

Ingredienser

  • 2 stk torskefilet
  • 1 spsk smør
  • 0,5 tsk citronskal
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk olivenolie
  • 1,2 dl løg, hakket
  • 2 stk kartoffel i tern
  • 0,6 dl vand
  • 0,5 stk broccoli, buketter
  • 0,5 stk rød peberfrugt i tern
  • 1,2 dl majs, drænet
  • 1,2 dl grønne bønner, blancheret

Instruktioner

  1. Forvarm ovn til 200 °C. Skær to stykker bagepapir og fold dem på midten. Læg smør på den nederste halvdel.
  2. Læg torsken oven på smørret. Krydr med salt og peber. Krydr med salt og peber. Drys med citronskal og hvidløg. Fold bagepapiret hen over fisken.
  3. Fold kanten ind over sig selv fra den ene ende til den anden, så du ender med en halvcirkel. Læg parkerne på en bageplade og bag i 10-12 minutter.
  4. Imens, opvarm da olien i en non-stick pande ved mellem varme. Tilføj løg og kartofler. Steg i 6 minutter under omrøring.
  5. Tilføj vand og lad det simre i 3 minutter. Tilføj broccoli, peberfrugt, majs og grønne bønner. Kog i 5 minutter.
  6. Krydr med salt og peber. Flyt grøntsagerne til en tallerken. Tag fisken ud, pak den ud og server den ovenpå grøntsagerne. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 513 kcal.

Protein: 31%

Kulhydrat: 42%

Fedt: 27%