Torsk i papillote

35 min. total

Ingredienser

  • 2 stk torskefilet
  • 1 spsk smør
  • 0,5 tsk citronskal
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 cup løg, hakket
  • 2 stk kartoffel i tern
  • 0,25 cup vand
  • 0,5 stk broccoli, buketter
  • 0,5 stk rød peberfrugt i tern
  • 0,5 cup majs, drænet
  • 0,5 cup grønne bønner, blancheret

Instruktioner

  1. Forvarm ovn til 200 °C. Skær to stykker bagepapir og fold dem på midten. Læg smør på den nederste halvdel.
  2. Læg torsken oven på smørret. Krydr med salt og peber. Krydr med salt og peber. Drys med citronskal og hvidløg. Fold bagepapiret hen over fisken.
  3. Fold kanten ind over sig selv fra den ene ende til den anden, så du ender med en halvcirkel. Læg parkerne på en bageplade og bag i 10-12 minutter.
  4. Imens, opvarm da olien i en non-stick pande ved mellem varme. Tilføj løg og kartofler. Steg i 6 minutter under omrøring.
  5. Tilføj vand og lad det simre i 3 minutter. Tilføj broccoli, peberfrugt, majs og grønne bønner. Kog i 5 minutter.
  6. Krydr med salt og peber. Flyt grøntsagerne til en tallerken. Tag fisken ud, pak den ud og server den ovenpå grøntsagerne. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 513 kcal.

Protein: 31%

Kulhydrat: 42%

Fedt: 27%