Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Torsk i papillote
35 min. total
Ingredienser
- 2 stk torskefilet
- 1 spsk smør
- 0,5 tsk citronskal
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 1 spsk olivenolie
- 1,2 dl løg, hakket
- 2 stk kartoffel i tern
- 0,6 dl vand
- 0,5 stk broccoli, buketter
- 0,5 stk rød peberfrugt i tern
- 1,2 dl majs, drænet
- 1,2 dl grønne bønner, blancheret
Instruktioner
- Forvarm ovn til 200 °C. Skær to stykker bagepapir og fold dem på midten. Læg smør på den nederste halvdel.
- Læg torsken oven på smørret. Krydr med salt og peber. Krydr med salt og peber. Drys med citronskal og hvidløg. Fold bagepapiret hen over fisken.
- Fold kanten ind over sig selv fra den ene ende til den anden, så du ender med en halvcirkel. Læg parkerne på en bageplade og bag i 10-12 minutter.
- Imens, opvarm da olien i en non-stick pande ved mellem varme. Tilføj løg og kartofler. Steg i 6 minutter under omrøring.
- Tilføj vand og lad det simre i 3 minutter. Tilføj broccoli, peberfrugt, majs og grønne bønner. Kog i 5 minutter.
- Krydr med salt og peber. Flyt grøntsagerne til en tallerken. Tag fisken ud, pak den ud og server den ovenpå grøntsagerne. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 513 kcal.
Protein: 31%
Kulhydrat: 42%
Fedt: 27%