Torsk med broccoli og blomkål

25 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk olivenolie
  • 1 stk broccoli, buketter
  • 1 stk blomkål, buketter
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 cup cherrytomat, halveret
  • 2 stk timiankvist
  • 1 pound torskefilet
  • 2 spsk citronsaft

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 175 °C. Tilføj broccoli, blomkål, 1/2 af olien, hvidløg, tomat og timian til en skål.
  2. Krydr med salt og peber og vend for at dække grøntsagerne. Læg dem i en bredepande.
  3. Dryp citronsaften og den resterende olie over fisken. Krydr med salt og peber. Læg fisken ovenpå grøntsagerne.
  4. Bag i 10 minutter. Skru helt op for ovnen og bag i yderligere 2-3 minutter for at grøntsagerne får en sprød kant. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 227 kcal.

Protein: 48%

Kulhydrat: 17%

Fedt: 35%