Torskefilet i tomat-gulerodsauce

25 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk olivenolie
  • 0,5 stk løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 cup cherrytomat i kvarte
  • 1 stk gulerod, pureret
  • 1 spsk kapers
  • 1,5 pound torskefilet

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en non-stick pande ved mellem varme. Steg løg og hvidløg i omtrent 1 minut.
  2. Tilføj tomat og pureret gulerod. Kog i 4-5 minutter under omrøring. Rør kapers i.
  3. Krydr torsken med salt og peber. Læg den i panden med saucen.
  4. Steg torsken i 4 minutter på hver side. Tag den af panden og server. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 223 kcal.

Protein: 56%

Kulhydrat: 10%

Fedt: 34%