Torskefilet i tomat-gulerodsauce

25 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk olivenolie
  • 0,5 stk løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 4,7 dl cherrytomat i kvarte
  • 1 stk gulerod, pureret
  • 1 spsk kapers
  • 680 gram torskefilet

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en non-stick pande ved mellem varme. Steg løg og hvidløg i omtrent 1 minut.
  2. Tilføj tomat og pureret gulerod. Kog i 4-5 minutter under omrøring. Rør kapers i.
  3. Krydr torsken med salt og peber. Læg den i panden med saucen.
  4. Steg torsken i 4 minutter på hver side. Tag den af panden og server. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 223 kcal.

Protein: 56%

Kulhydrat: 10%

Fedt: 34%