Torskefilet med ovnstegte kartofler

40 min. total

Ingredienser

  • 4 spsk olivenolie
  • 0,5 cup rasp
  • 1 spsk persille, hakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 2 stk torskefilet
  • 2 tsk dijonsennep
  • 0,5 pound kartoffel, skrubbet
  • 1 tsk dild, hakket
  • 0,25 cup agurk i skiver
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 cup yoghurt, naturel

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 420 °C. Læg kartoflerne på en pageblade. Dryp 1/2 af olien over dem. Vend kartoflerne så de er dækket.
  2. Krydr med salt og peber. Bag dem i 20 minutter, rør dem rundt, og bag i yderligere 10 minutter.
  3. Bland rasp, persille, hvidløg, salt og peber i en dyb tallerken. Smør sennep på filetterne.
  4. Paner fisken i raspblandingen. Opvarm 1/2 af den resterende olie i en pande over mellem-høj varme.
  5. Steg filetterne i 2 minutter på panden, og bag dem derefter 5 minutter i ovnen.
  6. Tilføj dild, agruk, citronsaft, den resterende olie, yoghurt, salt og peber til en blender og blend indtil ensartet.
  7. Server fiskefilet med ovnstegte kartofler og dildsauce. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 624 kcal.

Protein: 25%

Kulhydrat: 30%

Fedt: 44%