Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Torskefilet med ovnstegte kartofler
40 min. total
Ingredienser
- 4 spsk olivenolie
- 1,2 dl rasp
- 1 spsk persille, hakket
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 2 stk torskefilet
- 2 tsk dijonsennep
- 230 gram kartoffel, skrubbet
- 1 tsk dild, hakket
- 0,6 dl agurk i skiver
- 1 spsk citronsaft
- 2,4 dl yoghurt, naturel
Instruktioner
- Forvarm ovnen til 420 °C. Læg kartoflerne på en pageblade. Dryp 1/2 af olien over dem. Vend kartoflerne så de er dækket.
- Krydr med salt og peber. Bag dem i 20 minutter, rør dem rundt, og bag i yderligere 10 minutter.
- Bland rasp, persille, hvidløg, salt og peber i en dyb tallerken. Smør sennep på filetterne.
- Paner fisken i raspblandingen. Opvarm 1/2 af den resterende olie i en pande over mellem-høj varme.
- Steg filetterne i 2 minutter på panden, og bag dem derefter 5 minutter i ovnen.
- Tilføj dild, agruk, citronsaft, den resterende olie, yoghurt, salt og peber til en blender og blend indtil ensartet.
- Server fiskefilet med ovnstegte kartofler og dildsauce. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 624 kcal.
Protein: 25%
Kulhydrat: 30%
Fedt: 44%