Torskefillet med basmati ris

30 min. total

Ingredienser

  • 1 cup basmati ris
  • 3 cup vand
  • 4 stykke citron i skiver
  • 2 stk skalotteløg, halveret
  • 1 blad laurbærblad
  • 0,5 tsk peber
  • 2 stk torskefilet
  • 0,5 cup grønne ærter, blancheret
  • 1 cup spinat

Instruktioner

  1. Kog ris efter emballagens anvisninger. Hold det varmt. Bland vand, skalotteløg, laurbær, salt og peber i en gryde.
  2. Bring væsken i kog over høj varme. Skru ned indtil det simre. Når det simre, tilføj da fisken.
  3. Pocher i omtrent 7 minutter. Tag fisken op og server den ovenpå ris sammen med ærter og spinat. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 519 kcal.

Protein: 32%

Kulhydrat: 63%

Fedt: 5%