Torskefillet med basmati ris

30 min. total

Ingredienser

  • 2,4 dl basmati ris
  • 7,1 dl vand
  • 4 stykke citron i skiver
  • 2 stk skalotteløg, halveret
  • 1 blad laurbærblad
  • 0,5 tsk peber
  • 2 stk torskefilet
  • 1,2 dl grønne ærter, blancheret
  • 2,4 dl spinat

Instruktioner

  1. Kog ris efter emballagens anvisninger. Hold det varmt. Bland vand, skalotteløg, laurbær, salt og peber i en gryde.
  2. Bring væsken i kog over høj varme. Skru ned indtil det simre. Når det simre, tilføj da fisken.
  3. Pocher i omtrent 7 minutter. Tag fisken op og server den ovenpå ris sammen med ærter og spinat. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 519 kcal.

Protein: 32%

Kulhydrat: 63%

Fedt: 5%