Tun-æggesalat

15 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 tsk honning
  • 2 tsk spinat
  • 2 cup rucola
  • 6 ounce tun, drænet
  • 1 stk agurk i skiver
  • 1 cup cherrytomat, halveret
  • 1 stk avocado i skiver
  • 0,5 stk rødløg i skiver
  • 1 cup sorte oliven
  • 2 stk æg

Instruktioner

  1. Kog æggene. Pil dem og skær dem i både.
  2. Mens æggene koger, lav dressingen i en lille skål ved at piske olivenolie, citronsaft, honning, salt og peber sammen. Lad det trække.
  3. I en salatskål, bland spinat, rucola, tun, agurk, cherrytomater, avocado, rødløg og oliven. Tilføj dressing og vend salaten.
  4. Pynt med de hårdkogte æggebåde på toppen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 514 kcal.

Protein: 27%

Kulhydrat: 21%

Fedt: 52%