Tun-kartoffelpandekager

30 min. total

Ingredienser

  • 0,5 cup kartoffel i tern
  • 10 ounce tun, drænet
  • 1,5 tsk hvidløg, finthakket
  • 1 stk æg
  • 0,25 cup rødløg, hakket
  • 1 spsk rapsolie
  • 2 cup hovedsalat
  • 2 stk citronbåd

Instruktioner

  1. Læg kartoflerne i en gryde og dæk dem med vand. Bring vandet i kog.
  2. Skru ned til mellem varme og læg låg på. Kog i 15 minutter og hæld vandet fra.
  3. Hæld kartoflerne over i en skål og mos dem. Tilsæt tun, hvidløg, æg, løg, mel, salt og peber og æld det sammen.
  4. Opvarm olien på en non-stick pande ved mellem varme. Lav pandekager af kartoffeldejen.
  5. Steg dem 2-3 minutter på hver side. Server pandekagerne med salat og citron. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 331 kcal.

Protein: 51%

Kulhydrat: 16%

Fedt: 33%