Tun og bønne salat

15 min. total

Ingredienser

  • 2 stk æg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk sherryeddike
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 stk skalotteløg, finthakket
  • 1 stk hovedsalat
  • 200 gram tun, drænet
  • 200 gram grønne bønner, blancheret
  • 0,5 cup sorte oliven, skåret
  • 200 gram penne pasta, fuldkorn

Instruktioner

  1. Kog pasta efter emballagens anvisninger. Stil det til siden.
  2. Læg æggene i en gryde med vand. Kog i 7 minutter, læg dem i isvand og pil dem.
  3. Pisk olivenolie, eddike, sennep, skalotteløg, salt og peber.
  4. Bland pasta, tun, bønner og oliven i en skål. Dryp dressing og vend salaten.
  5. Læg salatblade på en tallerken. Læg tunblandingen ovenpå og afslut med æggene. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 751 kcal.

Protein: 25%

Kulhydrat: 43%

Fedt: 32%