Tunburger

10 min. total

Ingredienser

  • 0,5 cup tun, drænet
  • 0,5 spsk forårsløg, hakket
  • 1 tsk rødløg, hakket
  • 0,5 tsk citronsaft
  • 1 tsk olivenolie
  • 0,5 cup hytteost
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 stk burgerbolle, fuldkorn
  • 4 stykke agurk i skiver
  • 0,5 cup rucola

Instruktioner

  1. Bland tun, forårsløg, rødløg, citronsaft, olivenolie, salt og peber grundigt i en skål.
  2. Tag en ny skål og pisk mayonnaise og hytteost sammen. Smør det på underbollen.
  3. Læg agurk på underbollen efterfulgt af rucloa og tunblandingen. Afslut med overbollen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 549 kcal.

Protein: 32%

Kulhydrat: 37%

Fedt: 31%