Tunburger med pocheret æg

25 min. total

Ingredienser

  • 0,75 pound tun bøf i tern
  • 2 stk forårsløg, hakket
  • 2 tsk sesamolie
  • 1 spsk soyasauce
  • 1 tsk spidskommen, stødt
  • 1 spsk limesaft
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 stk æg
  • 2 stk burgerbolle, fuldkorn
  • 4 tsk mayonnaise
  • 4 blad hovedsalat
  • 4 stykke tomat i skiver

Instruktioner

  1. Tilføj tun, forårløg, sesamolie, sojasauce, spidskommen, limesaft, salt og peber til en food processor. Blend indtil hakket.
  2. Form hakkebøffer af tunblandingen. Opvarm olivenolie i en non-stick pande ved mellem varme.
  3. Steg bøferne i 3-4 minutter på hver side. Imens, pocher da æggene efter smag. Smør mayonnaise på bollerne.
  4. Læg salat på underbollen efterfulgt af tomat, tun, æg og salat igen. Afslut med overbollen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 696 kcal.

Protein: 36%

Kulhydrat: 28%

Fedt: 35%