Tunsalatwraps

10 min. total

Ingredienser

  • 2 stk tortilla, fuldkorn, varmede
  • 170 gram tun, drænet
  • 0,25 cup mayonnaise
  • 0,25 cup agurk i tern
  • 0,25 stk rødløg, hakket
  • 2 stk tomat i tern
  • 1 spsk koriander, hakket
  • 4 stk hovedsalat

Instruktioner

  1. Bland tun, mayonnaise, agurk, rødløg, citronsaft, salt og peber.
  2. Læg en tortilla på en tallerken. Læg et salatblad på midten af tortillaen.
  3. Smør tunsalat på salatbladet næsten ud til kanten.
  4. Fold tortillaen ind over fyldet og rul den sammen. Skær den over på midten. Gentag med de resterende tortillas og fyld.
  5. Bland tomat og koriander. Krydr med salt og peber. Server det som dip til wrapsne. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 442 kcal.

Protein: 27%

Kulhydrat: 33%

Fedt: 40%