Tyrkisk shish kebab

35 min. total

Ingredienser

  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk tørret timian
  • 1 pound kalkunbryst i tern
  • 2 stk rød peberfrugt i tern
  • 1 stk tomat i tern
  • 6 cup hovedsalat
  • 0,5 cup barbecuesauce

Instruktioner

  1. Pisk olie, citronsaft, timian, salt og peber sammen. Tilføj kalkun og vend så det dækker.
  2. Forvarm grill til høj varme. Stik kødet på grillspyd sammen med peberfrugt og tomat.
  3. Grill spydene omtrent 15 minutter, undervejs vend spydene og pensel med marinade.
  4. Server med barbecuesauce og salat med din yndlings dressing. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 265 kcal.

Protein: 40%

Kulhydrat: 26%

Fedt: 34%