Tysk kartoffelsalat

25 min. total

Ingredienser

  • 3 cup kartoffel i tern
  • 4 stykke kalkunbacon, hakket
  • 0,25 cup mayonnaise
  • 0,25 cup æblecidereddike
  • 1 spsk sukker
  • 1 stk rødløg, hakket
  • 1 spsk purløg, hakket
  • 1 cup agurk i tern

Instruktioner

  1. Put kartoflerne i en gryde og hæld vand i til de er dækket. Bring vandet op og koge og lad det koge i 10 minutter, eller indtil det er let at stikke en gaffel i kartoflerne. Dræn vandet fra kartoflerne og sæt dem til afkøling.
  2. Steg baconet i en pande ved mellemhøj varme indtil de er brunt og sprødt. Fjern baconet fra panden og gem fedtet.
  3. Pisk mayonnaise, baconfedt, eddike, sukker, rødløg, purløg, salt og peber sammen i en stor skål.
  4. Rør nænsomt kartofler og agurk i. Lad det stå en time før det serveres for at øge smagen.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 203 kcal.

Protein: 11%

Kulhydrat: 51%

Fedt: 37%