Urte-couscous-broccolisalat

20 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 cup løg, hakket
  • 4 cup broccoli, buketter
  • 1,5 cup rød peberfrugt i tern
  • 1 spsk hvidløg, finthakket
  • 2 cup vand
  • 1 cup couscous, fuldkorn
  • 0,5 cup dild, hakket
  • 0,5 cup persille, hakket

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en kasserolle ved mellem-høj varme. Sauter løgene i 3 minutter.
  2. Tilføj broccoli, rød peberfrugt og hvidløg. Sauter i yderligere 4 minutter under omrøring.
  3. Tilføj vand, citronsaft, salt og peber. Bring det i kog; tilføj couscous, rør, læg låg på og lad det simre i 10 minutter. Fjern fra varmen.
  4. Rør dild, persille i couscousblandingen. Smag til med krydderier. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 509 kcal.

Protein: 18%

Kulhydrat: 63%

Fedt: 19%