Valnødde-bananpandekager

15 min. total

Ingredienser

  • 0,33 cup havregryn
  • 1,5 stk banan i skiver
  • 1 tsk kanel, stødt
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 stk æg
  • 2 spsk valnødder, knust
  • 1 tsk ahornsirup
  • 1 spsk kokosolie

Instruktioner

  1. Tilføj havregryn 2/3 af bananen, kanel og bagepulver til en blender. Blend indtil ensartet.
  2. Tilføj æg og blend i 15 sekunder. Tilføj halvdelen af valnødderne og blend i 10 sekunder.
  3. Opvarm olien i en pande ved mellem varme. Øs dej på panden.
  4. Steg i 1-2 minutter. Vend pandekagen og steg den i 1 minut på den anden side.
  5. Server pyntet med valnødder og den resterende banan. Dryp sirup over. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 649 kcal.

Protein: 13%

Kulhydrat: 39%

Fedt: 48%