Valnødde-bananpandekager

15 min. total

Ingredienser

  • 0,8 dl havregryn
  • 1,5 stk banan i skiver
  • 1 tsk kanel, stødt
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 stk æg
  • 2 spsk valnødder, knust
  • 1 tsk ahornsirup
  • 1 spsk kokosolie

Instruktioner

  1. Tilføj havregryn 2/3 af bananen, kanel og bagepulver til en blender. Blend indtil ensartet.
  2. Tilføj æg og blend i 15 sekunder. Tilføj halvdelen af valnødderne og blend i 10 sekunder.
  3. Opvarm olien i en pande ved mellem varme. Øs dej på panden.
  4. Steg i 1-2 minutter. Vend pandekagen og steg den i 1 minut på den anden side.
  5. Server pyntet med valnødder og den resterende banan. Dryp sirup over. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 649 kcal.

Protein: 13%

Kulhydrat: 39%

Fedt: 48%