Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Varm bygsalat
55 min. total
Ingredienser
- 3 stk rødbede i tern
- 3 spsk olivenolie
- 2 spsk balsamico eddike
- 1 tsk timian, hakket
- 4,7 dl perlebyg
- 0,5 stk løg, hakket
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 2,4 dl champignon i skiver
- 50 gram spinat
- 1,2 dl hasselnødder, hakket
- 1 spsk persille, hakket
Instruktioner
- Forvarm ovnen til 200 °C. Læg rødbederne i en skål. Vend med 1/3 af olien og 1/2 af eddiken over, så de er dækket.
- Krydr med timian, salt og peber. Bag dem i omtrent 40 minutter. Imens, kog da byggen efter emballagens anvisninger. Hæld vandet fra.
- Opvarm den resterende olie i en pande ved lav varme. Steg løgene indtil de er bløde.
- Tilføj hvidløg og champignon og steg indtil de er færdige. Krydr med salt, peber og den resterende eddike.
- Kog eddiken af. Tilføj spinat og steg til det krøller. Tilføj byggen og vend grundigt.
- Overfør salaten til skål. Anret rødbede, hasselnødder på toppen. Pynt med persille. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 574 kcal.
Protein: 10%
Kulhydrat: 57%
Fedt: 33%