Varm bygsalat

55 min. total

Ingredienser

  • 3 stk rødbede i tern
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk balsamico eddike
  • 1 tsk timian, hakket
  • 4,7 dl perlebyg
  • 0,5 stk løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2,4 dl champignon i skiver
  • 50 gram spinat
  • 1,2 dl hasselnødder, hakket
  • 1 spsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 200 °C. Læg rødbederne i en skål. Vend med 1/3 af olien og 1/2 af eddiken over, så de er dækket.
  2. Krydr med timian, salt og peber. Bag dem i omtrent 40 minutter. Imens, kog da byggen efter emballagens anvisninger. Hæld vandet fra.
  3. Opvarm den resterende olie i en pande ved lav varme. Steg løgene indtil de er bløde.
  4. Tilføj hvidløg og champignon og steg indtil de er færdige. Krydr med salt, peber og den resterende eddike.
  5. Kog eddiken af. Tilføj spinat og steg til det krøller. Tilføj byggen og vend grundigt.
  6. Overfør salaten til skål. Anret rødbede, hasselnødder på toppen. Pynt med persille. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 574 kcal.

Protein: 10%

Kulhydrat: 57%

Fedt: 33%