Varm bygsalat

55 min. total

Ingredienser

  • 3 stk rødbede i tern
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk balsamico eddike
  • 1 tsk timian, hakket
  • 2 cup perlebyg
  • 0,5 stk løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 cup champignon i skiver
  • 50 gram spinat
  • 0,5 cup hasselnødder, hakket
  • 1 spsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 200 °C. Læg rødbederne i en skål. Vend med 1/3 af olien og 1/2 af eddiken over, så de er dækket.
  2. Krydr med timian, salt og peber. Bag dem i omtrent 40 minutter. Imens, kog da byggen efter emballagens anvisninger. Hæld vandet fra.
  3. Opvarm den resterende olie i en pande ved lav varme. Steg løgene indtil de er bløde.
  4. Tilføj hvidløg og champignon og steg indtil de er færdige. Krydr med salt, peber og den resterende eddike.
  5. Kog eddiken af. Tilføj spinat og steg til det krøller. Tilføj byggen og vend grundigt.
  6. Overfør salaten til skål. Anret rødbede, hasselnødder på toppen. Pynt med persille. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 574 kcal.

Protein: 10%

Kulhydrat: 57%

Fedt: 33%