Varm couscoussalat

20 min. total

Ingredienser

  • 6 ounce couscous, fuldkorn
  • 2 spsk olivenolie
  • 0,13 cup græsk yoghurt
  • 0,5 tsk rødvinseddike
  • 0,5 tsk karry
  • 2 cup gulerod i tern
  • 1 cup grønne ærter, blancheret
  • 1 cup cherrytomat, halveret
  • 2 spsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Kog couscous efter emballagens anvisninger. Tag en skål og pisk olivenolie, yoghurt, eddike, karry, salt og peber sammen.
  2. Rør luft in i couscousen og tilføj yoghurt saucen. Rør indtil couscousen er dækket. Tilføj gulerod, ærter og cherrytomater. Pynt med persille. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 284 kcal.

Protein: 13%

Kulhydrat: 60%

Fedt: 27%