Varm spinatsalat

30 min. total

Ingredienser

  • 16 stykke serranoskinke
  • 3 spsk olivenolie
  • 110 gram champignon i skiver
  • 0,5 stk løg i skiver
  • 2 spsk balsamico eddike
  • 1 spsk honning
  • 450 gram spinat
  • 3 stk tomat i tern
  • 2 stk avocado i skiver
  • 4,7 dl agurk i tern
  • 2,4 dl fetaost i tern

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 190 °C. Læg serrranoskinken i ét lag på en bageplade. Bag i 15-18 minutter.
  2. Imens, opvarm da 1/2 af olien i en stegepande ved mellem-høj varme. Steg champignon i 6-7 minutter under omrøring.
  3. Tilføj løg, krydr med salt og peber. Steg i 2-3 minutter under omrøring.
  4. Tilføj eddike, honning og resterende olivenolie. Rør rundt for at blande det sammen. Tilføj spinat og vend. Krydr med salt og peber.
  5. Overfør det til en dyb tallerken. Tilføj tomat, avocado, agurk og fetaost. Pynt med knust serranoskinke. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 498 kcal.

Protein: 20%

Kulhydrat: 18%

Fedt: 62%