Varm spinatsalat

30 min. total

Ingredienser

  • 16 stykke serranoskinke
  • 3 spsk olivenolie
  • 0,25 pound champignon i skiver
  • 0,5 stk løg i skiver
  • 2 spsk balsamico eddike
  • 1 spsk honning
  • 1 pound spinat
  • 3 stk tomat i tern
  • 2 stk avocado i skiver
  • 2 cup agurk i tern
  • 1 cup fetaost i tern

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 190 °C. Læg serrranoskinken i ét lag på en bageplade. Bag i 15-18 minutter.
  2. Imens, opvarm da 1/2 af olien i en stegepande ved mellem-høj varme. Steg champignon i 6-7 minutter under omrøring.
  3. Tilføj løg, krydr med salt og peber. Steg i 2-3 minutter under omrøring.
  4. Tilføj eddike, honning og resterende olivenolie. Rør rundt for at blande det sammen. Tilføj spinat og vend. Krydr med salt og peber.
  5. Overfør det til en dyb tallerken. Tilføj tomat, avocado, agurk og fetaost. Pynt med knust serranoskinke. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 498 kcal.

Protein: 20%

Kulhydrat: 18%

Fedt: 62%