Vegansk Buddha Bowl

20 min. total

Ingredienser

  • 6 ounce yoghurt, naturel
  • 2 spsk olivenolie
  • 0,33 cup agurk i tern
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk basilikum, hakket
  • 1 tsk honning
  • 1 cup quinoa
  • 4 cup grøntkål, hakket
  • 1 cup kikærter, drænet
  • 1 cup kidneybønner, drænet
  • 1 stk avocado i skiver
  • 0,5 cup gulerod i skiver
  • 0,5 cup rød peberfrugt, skåret

Instruktioner

  1. Placer yoghurt, olivenolie, agurk og hvidløg i en blender. Blend indtil ensartet. Hæld det i en skål og bland basilikum i. Dæk og afkøl.
  2. Kog quinoa ifølge anvisningerne. Dræn og lad det køle af.
  3. Læg kålbladene i en dyb tallerken. Hæld halvdelen af dressingen i kålen og bland det i 2 minutter.
  4. Tilføj quinoa, kikærter, kidneybønner, avocado, gulerødder og peberfrugt. Server med resten af dressingen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 506 kcal.

Protein: 18%

Kulhydrat: 51%

Fedt: 31%