Vegansk Buddha Bowl

20 min. total

Ingredienser

  • 170 gram yoghurt, naturel
  • 2 spsk olivenolie
  • 0,8 dl agurk i tern
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk basilikum, hakket
  • 1 tsk honning
  • 2,4 dl quinoa
  • 9,5 dl grøntkål, hakket
  • 2,4 dl kikærter, drænet
  • 2,4 dl kidneybønner, drænet
  • 1 stk avocado i skiver
  • 1,2 dl gulerod i skiver
  • 1,2 dl rød peberfrugt, skåret

Instruktioner

  1. Placer yoghurt, olivenolie, agurk og hvidløg i en blender. Blend indtil ensartet. Hæld det i en skål og bland basilikum i. Dæk og afkøl.
  2. Kog quinoa ifølge anvisningerne. Dræn og lad det køle af.
  3. Læg kålbladene i en dyb tallerken. Hæld halvdelen af dressingen i kålen og bland det i 2 minutter.
  4. Tilføj quinoa, kikærter, kidneybønner, avocado, gulerødder og peberfrugt. Server med resten af dressingen. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 506 kcal.

Protein: 18%

Kulhydrat: 51%

Fedt: 31%