Vegansk kartoffel-blomkåls-karry

90 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 4,7 dl løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 410 gram hakkede tomater
  • 2 spsk ingefær, finthakket
  • 1 tsk garam masala
  • 1 tsk spidskommen, stødt
  • 0,5 tsk gurkemeje, stødt
  • 0,5 tsk cayennepeber
  • 4,7 dl vand
  • 4,7 dl kartoffel i tern
  • 2,4 dl basmati ris
  • 4,7 dl blomkål, buketter
  • 2 spsk koriander, hakket
  • 2 spsk citronsaft

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en pande ved mellem varme. Sauter løg og hvidløg sammen med salt i 5 minutter. Tag det af varmen.
  2. Tilføj løgblandingen, tomaterne, ingefær, citronsaft, garam masala, spidskommen, gurkemeje, cayennepeber og salt til en blender.
  3. Sæt låget på. Blend i 45 sekunder. Skrab det ud i en gryde. Bring det op at simre. Tilføj vand og kartofler. Kog i 15 minutter under omrøring.
  4. Imens, kog da risene efter emballagens anvisninger.
  5. Tilføj blomkål til karryen og kog i 30 minutter. Tag den af varmen og rør koriander i. Smag til med salt. Server ovenpå ris. Pynt med koriander. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 687 kcal.

Protein: 12%

Kulhydrat: 75%

Fedt: 14%