Vegansk kartoffel-blomkåls-karry

90 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 2 cup løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 15 ounce hakkede tomater
  • 2 spsk ingefær, finthakket
  • 1 tsk garam masala
  • 1 tsk spidskommen, stødt
  • 0,5 tsk gurkemeje, stødt
  • 0,5 tsk cayennepeber
  • 2 cup vand
  • 2 cup kartoffel i tern
  • 1 cup basmati ris
  • 2 cup blomkål, buketter
  • 2 spsk koriander, hakket
  • 2 spsk citronsaft

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en pande ved mellem varme. Sauter løg og hvidløg sammen med salt i 5 minutter. Tag det af varmen.
  2. Tilføj løgblandingen, tomaterne, ingefær, citronsaft, garam masala, spidskommen, gurkemeje, cayennepeber og salt til en blender.
  3. Sæt låget på. Blend i 45 sekunder. Skrab det ud i en gryde. Bring det op at simre. Tilføj vand og kartofler. Kog i 15 minutter under omrøring.
  4. Imens, kog da risene efter emballagens anvisninger.
  5. Tilføj blomkål til karryen og kog i 30 minutter. Tag den af varmen og rør koriander i. Smag til med salt. Server ovenpå ris. Pynt med koriander. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 687 kcal.

Protein: 12%

Kulhydrat: 75%

Fedt: 14%