Vegansk sød kartoffelpizza

40 min. total

Ingredienser

  • 500 gram sød kartoffel i tern
  • 2 cup havregryn, blendet til mel
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1 stk rødløg i skiver
  • 3 stk champignon i skiver
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 tsk italiensk krydderi
  • 2 spsk olivenolie
  • 60 gram mozzarella i skiver

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 200 °C. Læg bagepapir på en bageplade. Kog de søde kartofeltern indtil de er møre (omtrent 12 minutter). Overfør ternene til en skål og mos dem.
  2. Tilføj med og rør det sammen indtil ensartet. Brug våde hænder til at forme dejen til en klump og placer den på bagepladen.
  3. Tryk dejen ud til en jævn cirkel. Bag dejen i 15-18 minutter. Fjern den fra ovnen.
  4. Smør tomatpuréen ud på bunden, læg grøntsagerne på og drys med italienske krydderier. Læg mozzarellaost ovenpå og dryp med olivenolie. Bag i 8-10 minutter. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 365 kcal.

Protein: 12%

Kulhydrat: 56%

Fedt: 31%