Vegansk sojafyldt peberfrugt

30 min. total

Ingredienser

  • 4 stk rød peberfrugt, halveret
  • 3 spsk løg, hakket
  • 1 stk broccoli, buketter
  • 2 cup tofu i tern
  • 2 cup brune ris, kogt
  • 0,5 cup grønne ærter, blancheret
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 3 spsk soyasauce

Instruktioner

  1. Forvarm ovn til 175 °C. Smør et ovnfast fad. Læg peberfrugten på fadet med hullet opad.
  2. Kog risen efter emballagens anvisninger.
  3. Tag en skål og rør de kogte ris, løg, broccoli, tofu, ærter og hvidløg sammen; krydr med salt og peber.
  4. Fyldt peberfrugterne med blandingen. Hæld en smule vand i bunden af fadet.
  5. Dæk fadet med sølvpapir og bag i 15 minutter. Fjern sølvpapiret og bag i yderligere 5 minutter. Server med sojasauce

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 513 kcal.

Protein: 19%

Kulhydrat: 67%

Fedt: 14%