Veganske banan-æble-havremuffins

30 min. total

Ingredienser

  • 1,5 stk banan i skiver
  • 0,5 stk æble, revet
  • 0,13 cup vand
  • 0,13 cup kokosolie
  • 1 spsk hørfrø
  • 0,25 tsk kanel, stødt
  • 1,5 cup havregryn
  • 0,5 tsk bagepulver

Instruktioner

  1. Forvarm ovn til 190 °C. Tilføj banan, æble, vand og kokosolie til en foodprocessor.
  2. Blend indtil ensartet. Tilføj hørfrø og kanel. Blend for at blande.
  3. Tilsæt havregryn og kør foodprocessoren indtil de er blandet. Øs dejen op i en muffinform smurt med kokosolie.
  4. Bag i 25 minutter. Lad muffinsne køle af på en bagerist. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 235 kcal.

Protein: 9%

Kulhydrat: 53%

Fedt: 38%