Veganske chokolade-valnøddekugler

10 min. total

Ingredienser

  • 2 cup daddel, tørret
  • 1 stk banan i skiver
  • 1 cup valnødder, knust
  • 2 spsk kakaopulver
  • 4 spsk kokosmel
  • 0,5 tsk kanel, stødt
  • 0,5 tsk vanilje ekstrakt

Instruktioner

  1. Tilføj dadler, banan, valnødder, kakaopulver, 1/2 af kokosmelet, kanel, vanilje ekstrakt og salt til en foodprocessor.
  2. Blend indtil alt er hakket sammen i en klump. Tilsæt vand hvis nødvendigt. Læg den resterende kokos i en dyb tallerken.
  3. Rul blandingen til kugler og rul kuglerne i kokos. Stil dem på en bageplade dækket med bagepapir. Stil dem i køleskabet i 20 minutter får at de blive faste. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 218 kcal.

Protein: 6%

Kulhydrat: 52%

Fedt: 42%