Veganske havre-banan-æblemuffins

35 min. total

Ingredienser

  • 1,5 cup havregryn
  • 1 cup hvedemel
  • 3 tsk bagepulver
  • 0,5 tsk salt
  • 1,5 tsk kanel, stødt
  • 0,5 tsk muskatnød, stødt
  • 2 stk æg
  • 4 spsk olivenolie
  • 3 spsk agave sirup
  • 0,66 cup soyamælk
  • 0,5 tsk natron
  • 1,5 stk banan, most
  • 1 cup æble, revet

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 175 °C. Bland havregryn, bagepulver, salt, kanel og muskatnød. Stil det til siden.
  2. Pisk æggene sammen med olie og sirup. Pisk mælken i. Tilføj de tørre ingredienser.
  3. Når dejen næsten er formet tilføj da banan og æble. Rør det sammen. Øs dejen i smurte muffinforme. Bag i 25 minutter. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 352 kcal.

Protein: 10%

Kulhydrat: 56%

Fedt: 34%