Veganske muffins

40 min. total

Ingredienser

  • 1 cup havregryn
  • 1 spsk hørfrø
  • 1 tsk kanel, stødt
  • 0,33 cup fuldkornshvedemel
  • 2 spsk hørfrø, blendet
  • 0,5 cup blåbær
  • 1 stk banan, most
  • 1 stk gulerod, revet
  • 1 cup mandelmælk
  • 1 spsk vanilje ekstrakt
  • 0,25 cup koldt vand
  • 1 stk æble, revet
  • 1 spsk peanutbutter
  • 1 spsk ahornsirup

Instruktioner

  1. Forvarm en ovn til 175 °C. Læg papir i en muffinform.
  2. Bland alle de tørre ingredienser i en skål: havregryn, hørfrø, kanel, mel og blendet hørfrø. Vend blåbærene i.
  3. Tag en ny skål og bland banan, gulerod, mandelmælk, vanilje, vand, æble, peanutbutter og sirup.
  4. Tilføj de tørre ingredienser til de våde og rør det sammen. Pas på ikke at røre for meget. Øs dejen i muffinformen 3/4 fuld.
  5. Bag i 30 minutter. Lad dem køle af på en bagerist. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 181 kcal.

Protein: 12%

Kulhydrat: 65%

Fedt: 23%