Vegetarisk fyldt peberfrugt

30 min. total

Ingredienser

  • 1 cup quinoa, kogt
  • 4 stk rød peberfrugt, top fjernet
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk løg, hakket
  • 0,5 cup bladselleri, hakket
  • 0,25 cup persille, hakket
  • 1 stk æg, pisket
  • 0,25 tsk tørret oregano
  • 0,5 cup cheddar, revet
  • 0,5 cup yoghurt, naturel
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 spsk valnød
  • 1 tsk tabasco

Instruktioner

  1. Kog quinoa efter emballagens anvisninger. Stil det til siden.
  2. Imens, forvarm da oven til 205 °C. Smør et ovnfast fad med olie og stil peberfrugterne i det.
  3. Opvarm olivenolien i en stegepande. Tilføj løg og bladselleri. Sauter indtil møre.
  4. Fjern det fra varmen og rør quinoaen i. Tilføj persille, æg, oregano, tabasco, valnødder, salt og peber.
  5. Fyld peberfrugterne med fyldet. Strø ost på toppen. Hæld en smule varmt vand i bunden af faddet.
  6. Bag i omtrent 20 minutter. Bland yoghurt og citronsaft. Server blandingen til de bagte peberfrugter. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 687 kcal.

Protein: 16%

Kulhydrat: 47%

Fedt: 37%