Vegetariske Squashpandekager

30 min. total

Ingredienser

  • 5 cup squash, revet
  • 1 cup græsk yoghurt
  • 2 tsk persille, hakket
  • 1 spsk mynte, hakket
  • 2 spsk citronsaft
  • 2,5 spsk olivenolie
  • 1 tsk honning
  • 3 tsk hvidløg, finthakket
  • 2 stk forårsløg, hakket
  • 1 tsk løgpulver
  • 2 stk æg, pisket
  • 3 spsk hvedemel
  • 3 spsk rasp
  • 1 stk citronbåd

Instruktioner

  1. Sæt et dørslag i vasken og læg squashen i. Drys med salt og vend. Lad det trække i 10 minutter.
  2. Pisk yoghurt, persille, mynte, citronsaft, honning, 1/3 af hvidløg, salt og peber sammen i en lille skål. Dæk det til og stil det i køleskabet.
  3. Læg squashen i et osteklæde. Pres så meget væske ud som muligt. Tag en skål og tilføj squash, forårsløg, hvidløg og løgpulver.
  4. Rør æg, mel, rasp, salt og peber i, og rør grundigt rundt. Opvarm olie i non-stick pande.
  5. Øs klatter af dej på panden. Steg i 2-3 minutter per side. Tag pandekagerne af og øs mere dej på.
  6. Server pandekagerne med yoghurtdressing og citronbåde. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 251 kcal.

Protein: 22%

Kulhydrat: 35%

Fedt: 43%