Vietnamesisk kålsalat

15 min. total

Ingredienser

  • 3 stk kyllingebryst, skåret
  • 3 cup kål, snittet
  • 3 stk forårsløg, hakket
  • 4 stk gulerod, revet
  • 3 spsk limesaft
  • 2 spsk fiskesauce
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk riseddike
  • 3 spsk peanuts, hakket
  • 0,25 cup mynte, hakket

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en kasserolle ved mellem-høj varme. Steg kyllingen i 4-5 minutter på hver side. Tag det af varmen og skær det i strimler.
  2. Tag en skål og bland kylling, kål, forårsløg og gulerod.
  3. I en lille skål, pisk limesaft, fiskesauce, sukker og eddike sammen indtil sukkeret er opløst.
  4. Hæld dressingen over salaten og vend. Pynt med jordnødder og mynte. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 265 kcal.

Protein: 41%

Kulhydrat: 22%

Fedt: 37%