Vietnamesisk kålsalat

15 min. total

Ingredienser

  • 3 stk kyllingebryst, skåret
  • 7,1 dl kål, snittet
  • 3 stk forårsløg, hakket
  • 4 stk gulerod, revet
  • 3 spsk limesaft
  • 2 spsk fiskesauce
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk riseddike
  • 3 spsk peanuts, hakket
  • 0,6 dl mynte, hakket

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en kasserolle ved mellem-høj varme. Steg kyllingen i 4-5 minutter på hver side. Tag det af varmen og skær det i strimler.
  2. Tag en skål og bland kylling, kål, forårsløg og gulerod.
  3. I en lille skål, pisk limesaft, fiskesauce, sukker og eddike sammen indtil sukkeret er opløst.
  4. Hæld dressingen over salaten og vend. Pynt med jordnødder og mynte. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 265 kcal.

Protein: 41%

Kulhydrat: 22%

Fedt: 37%