Vietnamesiske kyllingekødboller

30 min. total

Ingredienser

  • 1 pound hakket kylling
  • 3 spsk fiskesauce
  • 3 stk skalotteløg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 stk citrongræs, finthakket
  • 3 spsk koriander, hakket
  • 1 spsk mynte, hakket
  • 1,5 tsk majsstivelse
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk peber
  • 1 stk romainesalat
  • 1 stk agurk i skiver
  • 1 stk rødløg i skiver
  • 4 spsk sød chilisauce

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 200 °C. Tag en skål og bland kylling, fiskesauce, skalotteløg, hvidløg, citrongræs, koriander, mynte, majsstivelse, salt og peber grundigt.
  2. Læg bagepapir på en bageplade. Rul kødblandingen til kødboller.
  3. Læg kødbollerne på bagepladen. Bag i 15 minutter.
  4. Server med salat, agurk, rødløg og sød chili sauce. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 224 kcal.

Protein: 45%

Kulhydrat: 28%

Fedt: 27%