Vilde Ris og Basmati Ris med Rejer

25 min. total

Ingredienser

  • 14 dl vand
  • 1 spsk salt
  • 2 spsk olivenolie
  • 230 gram rejer, pillede
  • 2 spsk løg, hakket
  • 3,5 dl basmati ris
  • 3,1 dl vand
  • 2,4 dl grønne ærter, blancheret
  • 4,7 dl cherrytomat, halveret
  • 1 spsk koriander, hakket

Instruktioner

  1. Varm olivenolie i en tykbundet pande på medium varme. Tilføj rejer og steg dem til de skifter farve, ca. 3-5 min.
  2. Fjern rejerne og brug samme pande til at stege løgene gyldne. Hæld basmati ris i panden og steg til de er brunede.
  3. Hæld vand på stegepanden og lad risene simrekoge i ca. 15 min. på lav varme. Det anbefales at lægge låg på panden, så risene ikke brænder på.
  4. Fjern risene fra varmen og lad dem køle af i ca. 5 min.
  5. Bland vilde ris og basmati ris sammen på panden og rør med en gaffel så risene bliver luftige.
  6. Anret risene i en skål og pynt med de pillede rejer, grønne ærter, cherrytomater og korianderblade. Velbekomme!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 430 kcal.

Protein: 23%

Kulhydrat: 59%

Fedt: 19%