Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Vilde Ris og Basmati Ris med Rejer
25 min. total
Ingredienser
- 14 dl vand
- 1 spsk salt
- 2 spsk olivenolie
- 230 gram rejer, pillede
- 2 spsk løg, hakket
- 3,5 dl basmati ris
- 3,1 dl vand
- 2,4 dl grønne ærter, blancheret
- 4,7 dl cherrytomat, halveret
- 1 spsk koriander, hakket
Instruktioner
- Varm olivenolie i en tykbundet pande på medium varme. Tilføj rejer og steg dem til de skifter farve, ca. 3-5 min.
- Fjern rejerne og brug samme pande til at stege løgene gyldne. Hæld basmati ris i panden og steg til de er brunede.
- Hæld vand på stegepanden og lad risene simrekoge i ca. 15 min. på lav varme. Det anbefales at lægge låg på panden, så risene ikke brænder på.
- Fjern risene fra varmen og lad dem køle af i ca. 5 min.
- Bland vilde ris og basmati ris sammen på panden og rør med en gaffel så risene bliver luftige.
- Anret risene i en skål og pynt med de pillede rejer, grønne ærter, cherrytomater og korianderblade. Velbekomme!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 430 kcal.
Protein: 23%
Kulhydrat: 59%
Fedt: 19%