Yoghurt marinerede grillet kyllingespyd

35 min. total

Ingredienser

  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk ingefær, finthakket
  • 1 spsk olivenolie
  • 3 spsk citronsaft
  • 1 cup græsk yoghurt
  • 3 stk kyllingebryst i tern
  • 150 gram basmati ris
  • 2 cup babyspinat
  • 1 stk agurk i skiver

Instruktioner

  1. I en foodprocessor, blend hvidløg, ingefær, olivenolie, salt og peber. Tilføj citronsaft og en smule vand for at lave en pure.
  2. I en skål, bland pure og yoghurt. Vend kyllingen til den er jævnt dækket. Spid den marinerede kylling, dæk dem, og stil dem i køleskabet i 10-15 minutter.
  3. Imens kog de vilde ris og basmati risene efter anvisningerne på emballagen.
  4. Opvarm en grillpande eller en grill. Steg spydene ved mellem-høj varme i 15-20 minutter under jævnlig vending indtil gennemstegte. Hvis du bruger en grillpande, brug da en lille smule olie. Det gør ikke noget hvis kyllingen brænder lidt på det giver blot smag.
  5. Læg to spyd på en tallerken ved siden af en skål ris, spinat og agurk.
  6. Server med din fortrukne dressing, ekstra yoghurt og citronbåde, efter smag.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 749 kcal.

Protein: 36%

Kulhydrat: 39%

Fedt: 25%