Privatlivspolitik | Arono

Privatlivspolitik

Vores privatlivspolitik

Når du opretter en bruger på Arono eller på anden måde benytter dig af vores tjeneste, accepterer du vilkårene og betingelserne i denne privatlivspolitik, herunder behandlingen af dine data.

Ansvarlig for behandling af dine personlige data er:

Arono IVS
CVR: 38611933
Porcelænshaven 26
2000 Frederiksberg, Danmark
[email protected]

Oplysninger om indsamlede personoplysninger

Når du benytter vores tjeneste kan du forvente, at vi benytter disse data: din e-mailadresse, for- og efternavn, højde, vægt, alder, køn, kalorieindtag, mål for vægttab/mål for styrketræning, madpræferencer, aktivitet og kropsmål. I en løbende indsats for at forbedre vores tjeneste kan der indsamles yderligere oplysninger om dig. I så fald dette er tilfældet, meddeler vi dig, når personoplysninger indsamles.

Vores brug af dine data

Dit privatliv er vigtigt for os, og vi behandler kun dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik. Vi agter at benytte dine personlige data med det formål at levere, forbedre og videreudvikle Arono samt analysere din brug af vores tjeneste, levere kundesupport og lave markedsføring.

Arono deler ikke dine personlige oplysninger med tredjeparter uden din tilladelse, undtagen under de stærkt begrænsede tilfælde: Personoplysninger, der er indsamlet fra dig, kan del med få udvalgte samarbejdspartnere. Vi kan videregive dine personlige oplysninger for at overholde en lovbestemt forpligtelse, hvis vi med rimelighed mener, at dette er påkrævet eller for at beskytte og forsvare Arono og vores interessenter.

I nogle tilfælde kan dele af dine personlige data overføres og behandles i et andet land end Danmark, hvor Arono, dets datterselskaber, samarbejdspartnere eller serviceudbydere har aktiviteter. Vi vil dog altid beskytte dine personlige data mod uautoriseret offentliggørelse. Ved at oprette en bruger eller på anden måde benytte vores tjeneste accepterer du en sådan overførsel af personlige oplysninger uden for EØS-lande. Vi kan ydermere overføre dine personlige data, hvis vores forretning (eller en del heraf) sælges, f.eks. som led i en fusion eller overtagelse.

Sikkerheden af dine personlige data

Sikkerheden og integriteten af dine personlige data er vigtig for os. Derfor anvender vi generelt anerkendte industristandarder, teknologier og procedurer, f.eks. firewalls og sikkerhedssoftware, for at beskytte dine personlige data og for at forhindre uautoriseret adgang. Intet system kan dog være 100% sikkert, og trods vores indsats er der altid risiko for uautoriseret adgang til dine personlige data. Ved at bruge vores tjeneste accepterer du denne risiko.

Vi indsamler ikke data fra børn under 15 år, og vores service er ikke målrettet til børn, der er yngre end 15 år. Hvis du er under 15 år, skal du ikke indsende personlige oplysninger via vores tjeneste. Yderligere opfordrer vi forældre eller værger til at overvåge deres børns internetbrug og hjælpe os med at håndhæve vores privatlivspolitik ved at instruere deres børn i aldrig at give personlige oplysninger gennem vores tjeneste uden deres tilladelse. Hvis du bliver opmærksom på, at et barn yngre end 15 år har indsendt personlige oplysninger til os, bedes du kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at slette denne konto fra vores database.

Ændringer i vores privatlivspolitik

Fra tid til anden kan det blive nødvendigt at foretage ændringer af vores privatlivspolitik. Derfor forbeholder vi os ret til at opdatere og/eller ændre denne privatlivspolitik til enhver tid. Vi opfordrer dig til at gennemgå denne privatlivspolitik ofte, og især før du opretter en bruger hos os. Datoen for den sidste ændring er angivet nederst i denne privatlivspolitik.

Dine rettigheder

Du har ret til at spørge, hvilke personlige data vi har om dig. I forlængelse heraf har du ret til at bede os om at opdatere og rette op på eventuelle forældede eller ukorrekte personlige oplysninger, vi har om dig. Arono er forpligtet til én gang om året at give dig en meddelelse helt gratis, vedrørende dine personlige oplysninger og hvorvidt disse behandles eller ej. Hvis du ønsker at udøve denne ret bedes du kontakte Arono. Ansøgningen skal ske skriftligt og skal være underskrevet af dig.

Denne privatlivspolitik er sidst opdateret d. 9. marts 2018.

Macbook Pro
* Intel Core i7 (3.8GHz, 6MB cache)
* Retina Display (2880 x 1880 px)
* NVIDIA GeForce GT 750M (Iris)
* 802.11ac Wi-Fi and Bluetooth 4.0
* Thunderbolt 2 (up to 20Gb/s)
* Faster All-Flash Storage (X1)
* Long Lasting Battery (9 hours)
  • Hej
  • Med
  • Dig
  • Jeg tester lige
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL3NCV1BDdmR2OEJrP2F1dG9wbGF5PTEiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
ENJOY AURORA BOREALIS