Simone Ehrendreich Jensen
Skribent på Arono.dk

Lidt om Simone

Mit navn er Simone, og jeg er en 27 år gammel Vestjyde. Jeg opvokset i en familie, hvor idrætten altid har fyldt meget i dagligdagen.

På byens hold i Varde, hvor jeg kommer fra, har jeg spillet fodbold siden barnsben. Sidenhen har jeg spillet i Danmarks anden bedste række, og derfor har jeg brugt utallige timer på fodboldbanen.

Min store passion for sport, har også banet vejen for mit valg af uddannelse, hvor jeg har studeret en bachelor og kandidat i Idræt ved Aarhus Universitet.

I dag bor jeg i Tyskland, hvor min kæreste spiller professionel ishockey, og i den forbindelse er sporten kun blevet en større del af mit liv. Jeg har gennem såvel praktiske erfaringer fra min egen udøvelse i sporten samt via. teoretisk stof fra studiet, opnået en bred viden inden for idræt, sundhed, fitness og kost. Jeg har desuden været underviser, træner og instruktør inden for en bred palet af idrætsgrene, hvilket har givet mig en uvurderlig indsigt i forskellige træningsformer, sundhed samt det mentale aspekt.

Min iver efter at være fysisk aktiv hver dag hænger uløseligt sammen med, at jeg går meget op i at leve sundt – uden at være fanatisk. Jeg sætter stor pris på at lave mad og følge sunde opskrifter, og dette har givet med en bred viden indenfor kost og sundhed.

På arono.dk vil min store passion for idræt og sundhed samt mine egne erfaringer, bane vejen for en vidensformidling, der indebærer en høj faglig kapacitet indenfor mange forskellige områder.