Tips og tricks til at føle sig bedre tilpas i egen krop

Skrevet af Anne Christensen
Kostvejleder 01. aug 2022

Dette indhold er sponsoreret.

Det kan tage rigtig meget energi fra en, hvis man ikke føler sig tilpas i sin egen krop. Desværre er det alligevel lige præcis sådan, rigtig mange har det. Det kan der være mange grunde til. Blandt andet de kropsidealer der i dag, i kraft af sociale medier med mere, kan være svære at undgå. Det er en skam, hvis man har det på den måde, og det er noget, det er vigtigt at forsøge at gøre noget ved. Læs med her og find inspiration til hvordan.

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.

Tøj der giver velvære

Først og fremmest er det vigtigt med tøj, der giver en følelse af selvsikkerhed og velvære. Det samme gælder undertøj. Køb eksempelvis nye trusser og BH fra netlingeri.dk, hvis du føler, at du har behov for noget nyt undertøj, der giver mere selvsikkerhed end det gamle. På denne side er der rigtig meget undertøj at vælge imellem, og du kan med garanti også finde noget, der passer perfekt til dig og dine behov. Eksempelvis en BH der giver mere støtte end den gamle, eller mere komfortable trusser. Det er vigtigt, at have undertøj der er behageligt. Det samme gælder ens andet tøj. Alligevel kan omverdenens idealer, om hvad der er pænt at gå i, til tider tage over. Her er det vigtigt at overveje, hvorfor du går, i det tøj du gør. Er det for din egen skyld eller mest for andres? Det bør selvfølgelig være for din egen.

Sunde rutiner

Udover at vælge tøj du har det godt i, er det også vigtigt med sunde rutiner. Eksempelvis kan sund morgenmad og en gåtur eller en løbetur være en rigtig dejlig måde at starte dagen på. En sund morgenrutine kan være med til at give god energi resten af dagen. I det hele taget er sunde rutiner rare at have. Det kan også være i forhold til søvn. Hvis du går i seng og står op nogenlunde samme tid hver dag, er der større sandsynlighed for en god nats søvn.

Omfavn forskelligheden

Det rette tøj og gode rutiner kan gøre en forskel for, hvordan du har det i din egen krop, men i sidste ende handler det også meget om mindset. Hvis du har lavt selvværd, er dine mentale forestillinger om den ‘rigtige’ krop gode at overveje. Nogle gange kan det være en god idé at diskutere emnet med andre for nye perspektiver.