Tab dig nemt ved at opsøge en diætist i Aarhus

Skrevet af Anne Christensen
Kostvejleder 01. okt 2020

Vil du gerne tabe dig? Har du svært ved at se det ske? Føler du dig alene i din kamp mod kiloene? Det skal du ikke være ked af. Tværtimod skal du gøre noget ved det – der er nemlig noget at gøre. Hvis du opsøger en diætist i Aarhus, vil du få enorm støtte, og du vil på den måde have en større chance for at opnå et varigt vægttab!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.

Hvad er en diætist?

En diætist er en person, der er uddannet inden for kost og sundhed. Han eller hun har opnået en videnskabelig og faglig viden om sundhed og ved, hvordan du bør spise afhængigt af, hvilken situation du står i.

Diætisten hjælper alle slags mennesker i alle slags situationer. En diætist forbindes især med folk der gerne vil tabe sig, og det er også en normal og en god grund til at opsøge ham eller hende. Der kan dog også være mange andre grunde til at gøre det, da kosten er knyttet til mange forskellige problemer hos mennesket. Grundet diætistens viden om kost og sundhed, vil han eller hun være en stor hjælp, hvis du gerne vil tabe dig.

Hvorfor skal jeg opsøge en diætist?

Du skal opsøge en diætist i Aarhus, hvis du føler, at du er på bar bund i forhold til dit vægttab, din vægtøgning, din sygdom eller det du går og tumler med. Du kan også opsøge en lokal diætist, hvis du bare gerne vil have mere viden omkring kost og sundhed, så du kan opretholde en god livsstil.

5 gode grunde til at opsøge en diætist

  • Du modtager menneskelig støtte
  • Du står ikke alene med dit vægttab
  • Du får med en masse viden om kost og sundhed
  • Du opnår et sundere vægttab
  • Du får hjælp til en livsstilsændring – og ikke kun en slankekur

Hvad gør diætisten for mig?

Hvad diætisten vil gøre for dig kommer helt an, på hvad du gerne vil have ud af møderne, og hvilken måde han eller hun gør tingene på. Men helt grundlæggende vil en diætist vil med stor sikkerhed lytte til dig og lære dit problem at kende. Derefter vil han eller hun søge efter at finde den bedste løsning til lige netop dig. Du vil få udarbejdet en kostplan, der passer ind i din hverdag, og kostplanen vil være lavet ud fra, hvem du er, og hvor meget du ønsker at tabe dig.

Diætist Aarhus

Det kan være en god idé at vælge en diætist, hvis du ikke føler, at du selv kan gøre så meget andet end det du allerede har gjort, eller hvis du slet ikke kan overskue at gøre det alene. En diætist vil give dig nogle redskaber til at få det bedre, og du vil få en masse info om eksempelvis kost, motion, forbrænding, vaner og hvordan kroppen fungerer.

Her får du nogle gode eksempler på forskellige diætister i Aarhus – så kan du selv vælge den, du synes, der passer bedst til dig!

Diætisterne i Aarhus: http://www.diaetistaarhus.dk/

Lykke Duvald: http://lykkeduvald.dk/

Inge Vinding: http://www.ingevinding.dk/

EatWell: http://eatwell.dk/

Arono kan hjælpe dig

Hvis du gerne vil have hjælp til at tabe dig eller tage på eller noget andet, så læs videre på Arono.dk. Her finder du en masse artikler og guides, der hjælper dig med kost, motion og den gode balance. Du kan også hurtigt og let oprette dig som bruger, og så vil vores app skræddersy den perfekte kostplan til dig, så du kan opnå dine personlige mål – alt sammen helt som du ønsker det.

Arono fungerer som din personlige diætist, som du har mulighed for at have på dig og med dig hele tiden – ligegyldigt om du bor i Aarhus, en anden by i Danmark eller et helt andet sted i verden.

Få 14 dages personlig kostplan gratis.

Ønsker du at opnå et varigt vægttab? Klik nedenfor, og få en kostplan.

Hent din personlige kostplan

Prøv vores nye app

Få 14 dages personlig kostplan helt gratis!

Hent din personlige kostplan