Opsøg en diætist i Odense og opnå et sundt og varigt vægttab

Skrevet af Anne Christensen
Kostvejleder 01. okt 2020

Bor du i Odense, og ønsker du at tabe dig? Er du træt af endeløse slankekure, og bliver du ved med at falde i fastfood- og sukkerfælden? Det er der råd for – med en diætist får du støtte og vejledning til at komme bedst muligt gennem dit vægttab!

Diætister findes i hele landet, og der er også et væld af diætister i Odense.

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.

Hvad er en diætist?

En diætist er en person, der er uddannet inden for kost og sundhed. Han eller hun har taget en længerevarende uddannelse, og de er derfor trænede i at kunne hjælpe dig bedst muligt. De ved eksempelvis, hvad der skal til for at opnå et vægttab, og de ved, hvordan de skal hjælpe dig med at holde vægten, når du er færdig med dit vægttab.

Find din diætist i Odense

Det kan være en god idé at vælge en diætist, hvis du ikke føler, at du selv kan gøre så meget andet end det du allerede har gjort, eller hvis du slet ikke kan overskue at gøre det alene. En diætist vil give dig nogle redskaber til at få det bedre, og du vil få en masse information om eksempelvis kost, motion, forbrænding, vaner og hvordan kroppen fungerer.

Her får du nogle gode eksempler på forskellige diætister i Odense – så kan du selv vælge den, du synes, der passer bedst til dig:

Mette Husted: http://mettehusted.dk/

Odense Sundhedshus: https://www.odense-sundhedshus.dk/

SUNDdiætist: https://sunddiaetist.dk/

5 gode grunde til at opsøge en diætist

  • Du får personlig støtte
  • Du er aldrig alene i dit vægttab
  • Du kommer nemmere og bedre igennem dit vægttab
  • Du får lærer en masse om sundhed, vægttab, vaner og kroppen
  • Du har større chance for at holde vægttabet, jo mere du ved om, hvad der faktisk ligger til grund for din overvægt

Hvad kan jeg forvente, hvis jeg opsøger en diætist?

Hvis du vælger at opsøge en diætist i Odense, så er det ikke helt til at sige, hvad du kan forvente. Dit møde med diætisten kommer nemlig helt an på, hvad du gerne vil have ud af det, og hvem de er, og hvordan de vælger at håndtere deres arbejde.

Han eller hun vil dog nok snakke med dig om din grund til at være der, og så vil de lære dig at kende og hjælpe dig med, hvordan du kan bryde dine dårlige vaner bedst muligt. De vil lave en kostplan, der passer til lige netop dig, og de vil hjælpe dig med at følge den.

Du kan på forhånd skrive ned, hvad du ønsker at få ud af mødet med ham eller hende, så du har nogle konkrete mål med at komme derhen. Hvis du ikke helt ved, hvad du gerne vil have ud af mødet, så skal du dog ikke tage det så tungt – husk de er der for at hjælpe dig. Du skal bare fokusere på at få hjælp.

Arono kan også hjælpe dig

Hvis du gerne vil have hjælp til at tabe dig eller noget andet, så læs videre på Arono.dk. Her finder du en masse artikler og guides, der hjælper dig med kost, motion og den gode balance.

Du kan også hurtigt og let oprette dig som bruger, og så vil vores app skræddersy den perfekte kostplan til dig, så du kan opnå dine personlige mål – alt sammen helt som du ønsker det. Arono fungerer som din personlige diætist, som du har mulighed for at have på dig hele tiden – ligegyldigt om du bor i Odense eller et andet sted i landet.

Få 14 dages personlig kostplan gratis.

Ønsker du at opnå et varigt vægttab? Klik nedenfor, og få en kostplan.

Hent din personlige kostplan

Prøv vores nye app

Få 14 dages personlig kostplan helt gratis!

Hent din personlige kostplan